II. MEĐUNARODNI ZNANSTVENO-STRUČNI SKUP

Inovacije: Jamstvo budućnosti agrobiznisa u Hrvatskoj

Visoko gospodarsko učilište U Križevcima
27. studeni 2020.
Križevci

Povodom 160-te obljetnice kontinuiranog poljoprivrednog obrazovanja u Križevcima, što je ujedno i godišnjica osnutka preteče Visokog gospodarskog učilištu u Križevcima, Hrvatsko agroekonomsko društvo (HAED) u suradnji s Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Institutom za poljoprivredu i turizam u Poreču, Hrvatskom akademijom poljoprivrednih znanosti i Međunarodnom mrežom MBA Agribusiness and Commerce organizira 27. studenog 2020. godine II. međunarodni znanstveno-stručni skup Inovacije: Jamstvo budućnosti agrobiznisa u Hrvatskoj.

Na skupu će se raspravljati o značenju inovacija u hrvatskom agrobiznisu s posebnim naglaskom na razvoju poljoprivrednog i ekonomskog obrazovanja, iskustvima i izazovima koji se očekuju u budućim dinamičnim vremenima, a koja su već sada obilježena krizom izazvanom pandemijom COVID-19. Na skupu će se također raspravljati i o ostalim temama vezanima za primjenu novih i poboljšanih ideja u obrazovnom procesu vezano za poljoprivredu i srodna područja.

Osim toga, cilj skupa je omogućiti razmjenu znanja, iskustava i ideja među sudionicima koja su usmjerena stvaranju uspješnog i održivog agrobiznisa temeljenog na inovacijama. Skup predstavlja jedinstvenu priliku za promociju agroekonomske struke, stručnih, znanstvenih, ali i praktičnih rezultata i rješenja u području agrobiznisa.

 

 

Plakat

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.