O NAŠOJ ODBJEGLOJ KRAVICI I VJEŽBAMA PRIČALA HRVATSKA

 

„I to je ljepota naše struke, životinje nisu samo broj. Svaka ima svoju osobnost, svoj temperament, u takvom malom praktikumu svaka je na neki način ljubimac, svaka je, kako to narod kaže, blago!“ – rekao je profesor Učilišta, mr. sc. Miomir Stojnović, na priču o cjelokupnom događaju na vježbama. 

Da, studenti su razdragani, a onima koji nisu mogli biti prisutni pomalo je žao. To smo mi. Mala sredina gdje se svi znaju, prisan odnos, obiteljsko okruženje u studiranju i još puno toga, ali i ono što je jako važno u našem životu, a to je dodir s prirodom, životinjama, biljkama i tlom. To je poljoprivreda.

Sve su to razlozi zbog kojih je reakcija naših studenata bila tako zdušna, a onda je došlo i do zanimanja portala za objavom ove vijesti.

Sve u svemu, priča o našoj bjegunki osvanula je na brojnim portalima. Zanimljivo je bilo čitati one koji su prenijeli priču s naše stranice kao i portale koji su sve malo i oblikovali. Tako je po nekima bježala po šumama i gorama satima i satima :), drugi zaključuju da je to najbolja terenska nastava ove godine i da su to vježbe o kojima priča Hrvatska i dr.

Već je u subotu prigorski.hr objavio priču o potrazi za junicom. Zatim smo mi napisali priču i evo nas objavljuje portal srednja.hr. Kada je ovdje sve objavljeno, počela je skoro pa navala na ovu objavu (uglavnom se pozivaju na srednja.hr). Tko je sve obavijestio čitatelje o našem zanimljivom događaju sretnog završetka, vidljivo je u nastavku.

https://prigorski.hr/uspjesna-potjera-za-odbjeglom-junicom-na-visokom-gospodarskom-ucilistu-u-krizevcima/

https://www.srednja.hr/faks/foto-ove-ce-vjezbe-studenti-zapamtiti-pobjegla-im-junica-pa-ju-s-profesorom-trazili-satima/

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/zanimljivosti/3922316/studenti-iz-krizevaca-dugo-ce-pamtiti-ove-vjezbe-pobjegla-im-junica-pa-ju-s-profesorom-trazili-satima/

https://epodravina.hr/foto-koji-sou-studentima-u-krizevcima-pobjegla-junica-pa-ju-s-profesorom-ganjali-po-sumi-a-ona-je-krenula-prema-koprivnici/

https://otvoreno.hr/vijesti/studentima-pobjegla-junica-satima-su-je-trazili-po-sumama-i-gorama/334599

https://www.studentski.hr/studenti/vijesti/odbjegla-junica-studenti-proveli-sate-trazeci-junicu-koja-je-pobjegla-tijekom-vjezbi

http://www.mojfaks.com/laganini/najbolja-terenska-nastava-ove-godine-studentima-pobjegla-junica-potraga-trajala-satima

https://www.glaspodravine.hr/vjezba-krizevackih-studenata-pretvorena-u-visesatnu-potragu-za-odbjeglom-junicom/

https://hrvatska-danas.com/2020/11/09/studenti-iz-krizevaca-dugo-ce-pamtiti-ove-vjezbe-pobjegla-im-junica-pa-ju-s-profesorom-trazili-satima/,

a vjerojatno i još pokoji.

 

Dr. sc. Marcela Andreata-Koren

Odbjegla junica

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.