POZIV ZA SUDJELOVANJE NA PRVOJ MEĐUNARODNOJ ZNANSTVENO-STRUČNOJ KONFERENCIJI O RURALNOM TURIZMU „ODRŽIVI I ODGOVORNI RAZVOJ U RURALNOM TURIZMU

 

 

Poštovani kolege,

otvorene su prijave za sudjelovanje na 1. Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji o razvoju ruralnog turizma RRT2020 pod nazivom „Održivi i odgovorni razvoj u ruralnom turizmu”.

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija za razvoj ruralnog turizma RRT2020 pod nazivom “Održivi i odgovorni razvoj u ruralnom turizmu” će se održati 25. studenog 2020. godine na Sveučilištu Libertas, Trg J. F. Kennedya 6b u Zagrebu, Hrvatska uživo uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera te virtualno u online okruženju.

Suradnici konferencije: https://www.moslavina.info/konferencija-rrt/strucni-suradnici/

Program konferencije: https://www.moslavina.info/konferencija-rrt/program-konferencije/

Više informacija o konferenciji i prijave dostupne su na www.moslavina.info ili www.vimal.hr

                                                                                                                                              Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.