Pokretanje inovacija u poduzetništvu kroz online hackathon - BizHack


-Otvorene prijave za dvodnevno online natjecanje BizHack Hackathon koje nagrađuje kreativan i inovativan pristup poduzetništvu-

 


Kako potaknuti kreativnosti, inovacije i korištenje novih tehnologija u svakodnevnom poslovanju? Kroz natjecanje koje okuplja stručnjake različitih područja u timove, spremne na rješavanje izazova.

Hackathon je vrlo popularna metoda natjecanja u kojem se traže rješenja za specifične izazove postavljene kroz problemske zadatke. BizHack Hackathon nije usredotočen isključivo na programiranje i razvoj, već nagrađuje inovativan pristup izazovima i rješenja koja se mogu dostaviti konceptualno kroz dizajn, prototip i druge oblike prezentacije rješenja, online.


Tko sve sudjeluje u BizHack-u?
Talenti sa dugogodišnjim iskustvom i ekspertizom u područjima dizajna, marketinga, financija i poslovanja ali i studenti, entuzijasti koji daju novu perspektivu na zadane izazove. Vremenski okvir hackathon-a od 48h dozvoljava timovima razmjenu ideja, razrade i konzultacije s mentorima koji vode timove do finalizacije rješenja.


Spremni za kreativan iskorak i inovativan pristup rješavanju poduzetničkih izazova?
Prijave su otvorene do 5. studenog, a natjecanje će se održati u potpunosti online, od 6. do 8. studenoga. Detaljan program natjecanja pogledajte na stranici BizHack programa.

BizHack Hackathon organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ u kojemu Hrvatska gospodarska komora (HGK) sudjeluje kao partner. Svrha projekta je poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini.

Više informacija o projektu BizHack potražite na www.bizhack.eu
Kontakt za medije: mediji@bizhack.eu

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.