N A T J E Č A J

za dodjelu četiri stipendije za izvrsnost redovitim studentima

preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda u akad. god. 2020/2021.

 

 

1. Dodjeljuju se četiri stipendije za izvrsnost redovitim studentima preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda i to:

    a) jedna za studente II. godine studija, (rangiranje prema uspjehu na prvoj godini studija)

    b) tri stipendije za studente III. godine studija i to po jedna za svaki od smjerova (prema uspjehu u drugoj godini studija)

2. Godišnji iznos jedne stipendije je 5.000,00 kn, a isplaćuje se u 10 mjesečnih rata. Sredstva za stipendije osigurava Visoko gospodarsko učilište u Križevcima.

3. Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti II. i III. godine studija koji su u prethodnoj ak. god. odnosno do 30. rujna 2020. stekli najmanje 55 ECTS bodova i težinski prosjek najmanje 4,0.

4. Pravo prijave na natječaj nemaju:

    a) studenti koji su tijekom studija ponavljali godinu,

    b) studenti koji imaju upisano mirovanje studentskih obveza u akad. god.  2020/2021.

    c) studenti korisnici drugih državnih stipendija.

5. Rang listu prijavljenih studenata Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima - natjecatelja po godinama studija utvrđuje Povjerenstvo za provedbu natječaja.

6. Rang lista natjecatelja po godinama studija određuje se izračunom tako da se postignuta ocjena svakog predmeta množi s pripadajućom vrijednosti ECTS boda toga predmeta.

7. Natječaj se objavljuje na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.

8. Natjecatelji su dužni ispuniti obrazac koji se preuzima s mrežne stranice Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.

9. Potpuno i uredno ispisani obrazac prijave predaje se u Upravi Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima (urudžbeni zapisnik) ili se šalje poštom na adresu: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Milislava Demerca 1, 48260 Križevci s naznakom "za stipendiju ".

10. Natječaj traje do 14 sati 28. listopada 2020. Nepotpune i zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir.

11. Odluka o podjeli stipendija najboljim studentima objavit će se na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.

12. Sa studentima kojima će se dodijeliti stipendija zaključit će se ugovor o stipendiranju

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.