VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE U KRIŽEVCIMA

Klasa: 602-04/20-01/01
Urbroj: 2137-78-20/198-1
Križevci, 12. listopada 2020.

 

PRIVREMENA RANG LISTA

ZA SMJEŠTAJ STUDENATA U STUDENTSKOJ KUĆI VGUK u akad. god. 2020/21. (Listopad 2020.)

Povjerenstvo za provedbu natječaja za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK konstatiralo je da je u otvorenom roku temeljem provedenog natječaja dostavljena jedna prijava kako slijedi:

JOVANA SRBLJAN, studentica III. god. koja je dostavila kompletnu dokumentaciju

Nakon razmatranja prijave Povjerenstvo je izvršilo bodovanje kandidatkinje i utvrdilo privremenu listu kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK u akad. 2020/21. kako slijedi:

JOVANA SRBLJAN –  170 bodova*

* Broj bodova se izračunava prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na stanovanje u  Studentskoj kući VGUK

Lista studenata, kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK objavljena je 12. listopada 2020. na mrežnoj stranici VGUK.

Prilikom useljenja student treba dostaviti liječničku potvrdu da nema kontraindikacija za smještaj u dom.

 

Povjerenstvo za provedbu natječaja za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.