Alumni - proslava 160 godišnjice VGUK

 

Bivši studenti realizirali su svoju ideju o proslavi 160. godišnjice VGUK dana 10.10. 2020. u 10.00 na Ratarni pod nazivom "Party na Ratarni".

Glavne kreatorice ideje bile su Martina Zrno i Sonja Fažon koje su  napisale projekt i dobile sredstva iz Grada Križevaca i iz Koprivničko-križevačke županije. Također, realizaciji ideje su se pridružili i VGUK sa slavljeničkom tortom, jabučice je donirala Srednja gospodarska škola, vino je stiglo iz OPG Dragutin Kamenjak, rakije je donirao Ivan Gelemanović, okvir i ploču za slikanje izradio je naš bivši i sadašnji student Zoran Zlatar, a ukrasila ju je Dijana Horvat!

U svojem govoru Martina Zrno istaknula je da svi imamo puno ideja, ali za njenu realizaciju su potrebni dobri suradnici tako da su proteklih nekoliko dana uz nju zaista vrijedno radili: Krunoslav Hunjak, Sandra Kantar, Božica Katalenić, Andreas Mađerić, Iva Rojnica i  Kristina Svržnjak. Hvala Marijani Vrbaničić koja je rezala tortu, a posebno se treba zahvaliti studentima 5. semestra smjera Menadžment u poljoprivredi koji su odradili poslove registracije, točenja pića, vezanja rođendanskih porukica i sl.

Osim Martine, krasne govore održala je i dekanica VGUK dr.sc. Marijana Ivanek-Martinčić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn  te predsjednica Alumni VGUK Sonja Fažon.

Posjetitelji su uživali u druženju s bivšim studentima i nastavnicima uz glazbu i prekrasno vrijeme,  vezanju poruka na balone i puštanju balona s porukama u zrak, uživali su u čokoladnoj torti i drugim delicijama koje su pripremili Alumni te naposlijetku svi su bili dio milenijske fotografije koja je snimljena dronom,  pri čemu je bilo puno smijeha i zabave.

Ovaj tjedan Alumni VGUK će pokušati prikupiti "the best" materijale od svih sudionika koji su slikali ili snimali događaj kako bi napravili jedan veeeeeliki album, a u narednom razdoblju će izraditi "brošuru" sa svim rođendanskim porukama za 160. rođendan VGUK.

Ispod možete vidjeti kako je sve proteklo, zatim što su objavili mediji te kratki filmić u prilogu, a mi vas molimo da svoje "the best"materijale pošaljete na ksvrznjak@vguk.hr. 

 

https://prigorski.hr/spektakularnom-fotografijom-studenata-krizevacko-visoko-gospodarsko-uciliste-proslavilo-160-rodendan/

https://radiokrizevci.hr/2020/10/foto-studenti-vgu-obiljezili-160-godina-ucilista/

https://radiokrizevci.hr/2020/10/susretom-fotografijom-porukama-balonima-i-rodendanskom-tortom-bivsi-studenti-vgu-obiljezili-160-godina-ucilista/

 

 

Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike Slike

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.