VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE
U KRIŽEVCIMA

Klasa: 602-04/20-01/01
Urbroj: 2137-78-20/141-1
Križevci, 25. rujna 2020.

PRIVREMENA RANG LISTA ZA SMJEŠTAJ STUDENATA
U STUDENTSKOJ KUĆI VGUK u akad. god. 2020/21.

Povjerenstvo za provedbu natječaja za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK konstatiralo je da su u otvorenom roku temeljem provedenog natječaja dostavljene tri prijave kako slijedi:

  • VEDRAN ZNAMENAČEK, student II. god. koji je dostavio kompletnu dokumentaciju
  •  MIHAEL MIHOKOVIĆ, student II. god. koji je dostavio kompletnu dokumentaciju
  •  ANTON BERIŠIĆ, student III. god. koji je dostavio kompletnu dokumentaciju

Nakon razmatranja prijava Povjerenstvo je izvršilo bodovanje kandidata i utvrdilo privremenu listu prijavljenih kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK u akad. god. 2020/21. kako slijedi:

  • VEDRAN ZNAMENAČEK – 243 boda*
  • MIHAEL MIHOKOVIĆ – 198 bodova*
  • ANTON BERIŠIĆ –  88 bodova*

* Broj bodova se izračunava prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na stanovanje u  Studentskoj kući VGUK

Lista studenata, kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK objavljena je 25. rujna 2020. na mrežnoj stranici VGUK.

NAPOMENA: Rangirani studenti koji ne upišu II. odnosno III. godinu studija u akad. 2020/21. gube pravo smještaja u Studentskoj kući VGUK i njihovo mjesto popunit će se sljedećim s dopunske rang liste.

Prilikom useljenja studenti trebaju dostaviti liječničku potvrdu da nemaju kontraindikacija za smještaj u dom.

 

Povjerenstvo za provedbu natječaja

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.