Kolokvij (zadatak) i ispit iz predmeta hranidba stoke, održati će se u ponedjeljak, 20. rujna 2021. u 10,00 sati u prostorijama Učilišta.

Molim sve studente koji namjeravaju izaći na pismeni ispit da mi na e-mail: dmarencic@vguk.hr pošalju kratku prijavu, najkasnije do četvrtka, 16. rujna 2021. do 15 sati. Prijava treba sadržavati samo ime i prezime, a ista je potrebna samo radi utvrđivanja ukupnog broja studenata koji izlaze na ispit kako bi se pronašla odgovarajuća dvorana održavanja ispita. Zakašnjele prijave neće se uvažiti!

Također, svi studenti koji su ispit prijavili te na njega izlaze dužni su se pridržavati svih epidemioloških mjera!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.