UČILIŠTU ODOBREN JOŠ JEDAN ERASMUS+ PROJEKT

 

 

Učilištu je odobren novi projekt za program Erasmus+ 2020. za Ključnu aktivnost 1 - Mobilnost studenata i osoblja između programskih i partnerskih zemalja (KA107), broj projekta:2020-1-HR01-KA107-077553 u iznosu od 26.290,00 EUR. Projektom se financira 11 potpora koje uključuju odlaznu i dolaznu mobilnost studenata (6 stipendija) i (ne)nastavnog osoblja (5 stipendija), a realizirat će se s Poljoprivredno-prehrambenim fakultetom, Sveučilišta u Sarajevu, BiH.

Podsjećam studente i (ne)nastavno osoblje da je Učilištu već ranije odobren projekt za program Erasmus+ 2020 za Ključnu aktivnost 1 - Mobilnost studenata i osoblja između programskih zemalja (KA103) u iznosu od 42.065,00 EUR koji uključuje odlaznu mobilnost studenata (11 stipendija) i (ne)nastavnog osoblja (11 stipendija), a može se realizirati u visokokolskim ustanovama zemalja članica Europske unije, s kojima je naše Učilište potpisalo interinstitucijske sporazume.

Oba će se projekta provoditi dvije godine 2020. – 2022.

 

Renata Husinec

Erasmus koordinatorica

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.